▼
22 października 2013
MAGAZYN SPRING PLATE NUMER 3
Udało się. Jest kolejny numer Magazynu Spring Plate. Tym razem nasza uwaga skupiła się na pięknej, polskiej jesieni, której nieodłącznym elementem są najlepsze jabłka na świecie.
Jestem bardzo szczęśliwa, że z każdym numerem przybywa czytelników i osób chętnych do współpracy.
W tym numerze znajdziecie teksty, wywiady, eseje i przepisy autorstwa:
Kasi z Palety Smaku, Ani z Everyday Flavours, Ani z What's Cooking?, Dominiki z Różne rzeczy Dominiki, Gosi z Delimamma, Marty z Pass the Food, Magdy z Messy Beauty, Agnieszki i Tomka z Na krachym spodzie, Natalii z Krew i Mleko oraz zdjęcia Pauliny z Pozytywne foto, a także kilka tekstów osób "niezrzeszonych".
Jest apetycznie, ciekawie i z sercem. Czytajcie, przeglądajcie!
MAGAZYN SPRING PLATE - JESIEŃ 2013
Nie chwaląc się, podoba mi się.
Dobra robota dziewczyny! Piękna szata graficzna, niebanalne teksty i fotki i ciekawe przepisy :) Najs !
OdpowiedzUsuńGratulacje!
OdpowiedzUsuńJesienne klimaty, jestem pod ogromnym wrażeniem, zdjęcia są przepiękne!
Zdjęcia wspaniałe, wspaniałe przepisy - mnóstwo inspiracji ! ;)
OdpowiedzUsuńPiękne zdjęcia, w ogóle sama forma i charakter jest przyciągający. Czy magazyn można kupić w empiku?
OdpowiedzUsuńW tej chwili jest dostępny tylko on-line :)
Usuńgratulacje, idę oglądać :)
OdpowiedzUsuń