22 października 2013
MAGAZYN SPRING PLATE NUMER 3
autor >
Weronika
Udało się. Jest kolejny numer Magazynu Spring Plate. Tym razem nasza uwaga skupiła się na pięknej, polskiej jesieni, której nieodłącznym elementem są najlepsze jabłka na świecie.
Jestem bardzo szczęśliwa, że z każdym numerem przybywa czytelników i osób chętnych do współpracy.
W tym numerze znajdziecie teksty, wywiady, eseje i przepisy autorstwa:
Kasi z Palety Smaku, Ani z Everyday Flavours, Ani z What's Cooking?, Dominiki z Różne rzeczy Dominiki, Gosi z Delimamma, Marty z Pass the Food, Magdy z Messy Beauty, Agnieszki i Tomka z Na krachym spodzie, Natalii z Krew i Mleko oraz zdjęcia Pauliny z Pozytywne foto, a także kilka tekstów osób "niezrzeszonych".
Jest apetycznie, ciekawie i z sercem. Czytajcie, przeglądajcie!
MAGAZYN SPRING PLATE - JESIEŃ 2013
Nie chwaląc się, podoba mi się.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Dobra robota dziewczyny! Piękna szata graficzna, niebanalne teksty i fotki i ciekawe przepisy :) Najs !
OdpowiedzUsuńGratulacje!
OdpowiedzUsuńJesienne klimaty, jestem pod ogromnym wrażeniem, zdjęcia są przepiękne!
Zdjęcia wspaniałe, wspaniałe przepisy - mnóstwo inspiracji ! ;)
OdpowiedzUsuńPiękne zdjęcia, w ogóle sama forma i charakter jest przyciągający. Czy magazyn można kupić w empiku?
OdpowiedzUsuńW tej chwili jest dostępny tylko on-line :)
Usuńgratulacje, idę oglądać :)
OdpowiedzUsuń