22 października 2013

MAGAZYN SPRING PLATE NUMER 3


Udało się. Jest kolejny numer Magazynu Spring Plate. Tym razem nasza uwaga skupiła się na pięknej, polskiej jesieni, której nieodłącznym elementem są najlepsze jabłka na świecie.

Jestem bardzo szczęśliwa, że z każdym numerem przybywa czytelników i osób chętnych do współpracy.

W tym numerze znajdziecie teksty, wywiady, eseje i przepisy autorstwa:
Kasi z Palety Smaku, Ani z Everyday Flavours, Ani z What's Cooking?, Dominiki z Różne rzeczy Dominiki, Gosi z Delimamma, Marty z Pass the Food, Magdy z Messy Beauty, Agnieszki i Tomka z Na krachym spodzie, Natalii z Krew i Mleko oraz zdjęcia Pauliny z Pozytywne foto, a także kilka tekstów osób "niezrzeszonych".

Jest apetycznie, ciekawie i z sercem. Czytajcie, przeglądajcie!

MAGAZYN SPRING PLATE - JESIEŃ 2013

Nie chwaląc się, podoba mi się.

6 komentarzy:

  1. Dobra robota dziewczyny! Piękna szata graficzna, niebanalne teksty i fotki i ciekawe przepisy :) Najs !

    OdpowiedzUsuń
  2. Gratulacje!
    Jesienne klimaty, jestem pod ogromnym wrażeniem, zdjęcia są przepiękne!

    OdpowiedzUsuń
  3. Zdjęcia wspaniałe, wspaniałe przepisy - mnóstwo inspiracji ! ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Piękne zdjęcia, w ogóle sama forma i charakter jest przyciągający. Czy magazyn można kupić w empiku?

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za Twój komentarz, Mam nadzieję, że do mnie wrócisz!