na kolację

Dziczyzna ze śliwkami
Bulion żołądkowy
Łosoś kardamonowy
Wątróbka z whiskey
Gulasz świąteczny
Kurczak gruszkowy
Pieczeń rozmarynowa
Włoska pizza
Polędwiczki winogronowe
Risotto podgrzybkowe
Tarta z kurczakiem
Canelloni ze szpinakiem
Chłodnik z malinami
Diabelska pokusa
Dorada faszerowana
Tarta serowo-cukiniowa
Gulasz wołowy
Szpecle szpinakowe
Knedle ze śliwkami
Krem marchewkowy
Krem kabaczkowy
Krem podgrzybkowy
Makaron z łososiem
Dyniowa z pomarańczą
Fasolka po bretońsku
Zupa tajska z łososiem
Cebulowa z grzankami
Łosoś w ziołach
Bulion tajski
Tarta sojowa
Krem brokułowy
Dziczyzna w winie
Łosoś tahini na
ratatouile z soczewicy
Dyniowe curry
z kurczakiem
Quiche z dynią, kozim
serem i kurkami
Krem z kabaczka i brokuła
z orzechami
Mini pizze
Smażony śledź bałtycki
Królik z leniwymi
Krem z dyni z nutą porzeczki
Tajska zupa z homarem
Szpinak z łososiem
Faszerowany pstrąg
Szparagi na kaszotto
Zupa z pieczonej papryki
Zupa z groszku z miętą
Pasta z szynką
Polędwiczki z wiśniami
Pure z kalafiora i rzodkwi
Kurczak dyniowy
Krem z kukurydzy
Kluski śląskie
Pomarańczowa tilapia